Heli Stivuitor 2.5t Diesel NOU

Nou Vandut

Producator :HELI FORKLIFT TRUCKS
Model : CPCD25-W8H
Capacitatea ridicare :     2 500 kg
Motor : ISUZU 4JG2
Înălţime de ridicare: 3 300 mm
Catarg: duplex cu translatie
Anvelope:    Pneumatic
Lungime furci:    1 220 mm
Furci ridicare, clasa:    2A
Translatie furci:    Cascade
Numar viteze transmisie Inainte/Inapoi    :Power shift 1/1
Scaun ergonomic cu centura de siguranta, producator:    Grammer
Faruri fata/spate, semnal sonor pentru mers inapoi :Da
Girofar pentru echipament in functiune :Dа
Evacuare gaze esapament verticala :Dа

Dotari incluse in pret:

- translaţie laterală CASCADE;   
- kit lumini
- Motor Diesel ISUZU 4JG2
- evacuare gaze verticala;        
- anvelope super-elastice (cauciuc brut);
- grilaj protecţie marfă;
- lame 1220 mm
- scaun cu suspensii, girofar, oglinzi operator


Garanţia motostivuitorului este de 2 ANI in limita a 2000 ore de funcţionare.
Piesele de schimb sunt livrare în timp util, în baza comenzilor rapide efectuate on-line,
a stocului generos de piese si a diversitatii distribuitorilor de piese si accesorii pentru stivuitoare.

Grupul Industrial HELI proiectează si construieşte stivuitoare cu alimentare diesel, GPL, benzina sau electrice, echipamente de manipulare pentru depozitare, asigurând totodată intreaga gama de piese de schimb de origine.
Grupul Industrial HELI este cel mai mare producător de stivuitoare din Asia si unul din Top 8 cei mai mari producători la nivel global. Este compania cu ritmul cel mai mare de creştere din sectorul sau de activitate.Toate produsele HELI sunt fabricate in concordanta cu ISO 9001:2008, ISO14001 si sunt compatibile cu certificatele de management al calităţii CE.

Inca de la înfiinţare, Grupul Industrial HELI a lansat ideea„de a transforma industria tradiţionala de stivuitoare cu o noua tehnologie", prin concentrarea eforturilor de cercetare si dezvoltare in domeniul stivuitoarelor si al componentelor necesare pentru acestea. Pana in prezent au fost lansate mai multe game de stivuitoare printre care Seria X, Seria a, Seria H2000 si Seria G. Lansata in anul 2000, Seria H2000 a avut cel mai mare avantaj competitional in comparaţie cu produsele similare de pe piaţa, ajungând in prezent o gama de produse caracterizate prin performanta, fiabilitate, siguranţa si zgomot scăzut. In anul 2005 a fost lansata Seria G, o gama de stivuitoare dezvoltata sa aiba un impact scăzut pentru mediul înconjurător care a intarit avantajul competitional al companiei pe piaţa. In prezent, stivuitoarele produse de Grupul Industrial HELI sunt foarte versatile acoperand un spectru larg de domenii de aplicabilitate. Fabrica din China are cel mai complet sistem de producţie al stivuitoarelor la nivel naţional, acoperind faze ale procesului de producţie de la turnatoria de metal pentru cadre si caroserii, producţia de cilindrii, cutii de direcţie, etc. Perfecţionarea continua a procesului de producţie al stivuitoarelor, de la partea de cercetare si dezvoltare, producţie, testare si pana la controlul calitativ au făcut ca Grupul Industrial HELI sa fie lider naţional in industria producătoare de stivuitoare.

Stivuitoarele HELI sunt folosite intr-o gama larga de industrii, de la industria miniera, operaţiuni portuare si aeroporturi, şantiere, la manipulări de materiale in spatii comerciale si depozite, cat si pentru manipulări pe distante scurte de transport.
Gama HELI include stivuitoare echipate cu motoare diesel, GPL, benzina sau electrice cu capacităţi de ridicare de la 1,5 tone la 45 tone. NISSAN, KUBOTA, MITSUBISHI sau CUMMINS sunt furnizori tradiţionali de componente pentru gama de produse realizate de Grupul Industrial HELI.
Misiunea Heli FLT S.R.L., ca reprezentant exclusiv al HELI FORKLIFTTRUCKS in România, este aceea de a oferi clienţilor sai echipamente de ridicat si manipulare la cel mai bun raport Calitate/Pret existent in domeniu.
Grupul Industrial HELI exporta stivuitoare in mai mult de 70 de tari din intreaga lume si continua sa-si mărească cota de piaţa in permanenta in Europa.
Scopul nostru este acela de a aduce valoare adăugata afacerii clienţilor nostrii.
Perioada de garanţie pentru toata gama de stivuitoare HELI este de 24 luni sau 2,000 ore de funcţionare.
Oferind o gama larga de soluţii in ceea ce priveşte manipularea materialelor, avem convingerea ca stivuitoarele HELI pot satisface cerinţele Dvs.

Solicita pretul

Va rugam sa va autentificati.

LOGIN INREGISTRARE

Imagini informative