Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
Procesul de recondiționare a unui stivuitoar Second-Hand

Procesul de recondiționare a unui stivuitoar Second-Hand

Cum recondiționăm un stivuitor second-hand?

Recondiționarea unui stivuitor second-hand implică o serie de etape importante pentru a ne asigura că acesta va funcționa în siguranță și eficient. 

♦️  Evaluare stivuitor - Înainte de a începe recondiționarea, trebuie să evaluăm stivuitor-ul pentru a determina ce lucrări sunt necesare. Această evaluare include verificarea tuturor componentelor, inclusiv motorul, transmisia, sistemul hidraulic și frânele.

♦️  Demontare stivuitor - După ce am determinat ce lucrări sunt necesare, urmează demontarea stivuitor-ului pentru a putea efectua repararea și înlocuirea pieselor defecte.

♦️  Reparare și înlocuire pieselor stivuitor - În timpul demontării, vom înlocui și repara toate piesele defecte, inclusiv sistemul de frânare, transmisia, sistemul hidraulic și toate componentele motorului.

♦️  Curățare și vopsire stivuitor - După ce am finalizat repararea și înlocuirea pieselor defecte sau neconforme stivuitor-ului, urmează curățarea și vopsirea stivuitor-ului. Această etapă include îndepărtarea tuturor zonelor cu rugina și coroziune,aplicarea unui strat nou de vopsea și relipirea etichetelor de marca a stivuitor-ului (Gen Linde, Still, Clark, Mitshubishi etc)

♦️  Verificare și testare stivuitor- Ultima etapă a procesului de recondiționare implică verificarea și testarea stivuitor-ului pentru a ne asigura că acesta funcționează în siguranță și eficient. Această etapă include teste de siguranță, precum și teste de funcționare a motorului, transmisiei și sistemului hidraulic.

Stivuitoarele Second-Hand sunt revizuite integral și beneficiaza de GARANTIE 6 luni / 500 ore.

__________________________

Discută cu experții nostri : 

0744 300 090

#BenJon: depozit de Benjon Stivuitoare Noi & Recondiționate, Reprezentant oficial Heli Stivuitoare Romania.

#IntretinereMotostivuitor #FunctionareSigura #EficientaMaximizata ?